Tuesday, September 23, 2008

Roadhouse Grill

Nampaknya ramai sungguh yang meminta di update kan aktiviti berbuka puasa Geng 606 di Roadhouse Grill, Jalan Ampang hari Jumaat yang lepas... termasuk la yang tak join pun sibuk also nak tengok gambar... maka di sini hem paparkan gambar-gambar makanan yang kami telan haritu... konsep entry kali ni ialah gambar benda x bernyawa sahaja... sebab yang bernyawa semua x nak masuk kan takut laki marah, bini marah segala... so saksikanlah...

Appetizer nya (buka puasa) ada air bandung, salad, sup, kurma dan roti yang MAHA SEDAP walaupun baunya pelik sikit... hehehe
Hah yang nie Cik Seri punya... ni kombo B... lamb and fish fillet served with mashed potato and vege... (tetap la hem yang makan lamb tu akhirnya...heheh)

Yang nie hem punya... Kombo A... beef and chicken served with rice and vege... sedap gak rasanya...

Hah yang nie the ever famous Popiah Basah PARAM Desa Pandan (famous skall sampai masuk paper The Star you...) Popiah nie I yang bawak... saja nak bagi depa merasa... semua kata sedap... tapi nasib la perut masing2 dah kenyang... kalo x leh gak sorang telan 2 batang... tak gitu Gee?


Lazat gak makan kat sini... dengan RM 20.90 uol leh dapat makan kombo western food macam kat atas tu... lagipun buka puasa dengan Geng 606 ni lazat sebab leh dengar gosip2 terbaru yang pasti membuatkan kita tak kering gusi... ada jer lawaknya

7 comments:

the cheeky wife said...

huuuuuuuuuuuu

popia basah

the only thing yg aku nak sgt makan tapi malas nak buat

especially the kulit

awat tak letak jer gambor pn roziah??

cuma lepas ni kalau ada gammbar amin tolong crop potong gambor dia...ahahahhahah

Olpicture said...

Roadhouse Grill kat jalan ampang tu ker? Lamb tu medium rare ke? nampak macam tak masak jer...

Cheeky: amboiii... tak suker kat kiter ni terbawak ke blog orang lain...i dapat rasakan satu pakatan...

hazel said...

Cik Pah... kalau malas nak buat kulit popiah tu, ko buat aje lempeng... pastu kau sapu kuah dia... pastu kau bubuh inti popiah tu... gulung... hah jadi la popiah basah!! Senang kan?

Aku pun x suka kat amin tu sebab dia dah kurus... tinggal la aku sorang2 yang gemuk kat Putrajaya nie...

Olpicture... Lamb tu medium rare la... tapi I leh gak telan... tak sampai ke tahap mentah lagi... kalo x haruslah aku muntah...

DD said...

lapor aku tengok entry ko ni hazel. sib baik leh makan. haruslah gigih mengganti puasa yang berjumlah hampir 3 minggu ni ha.

hazel said...

Di... nasib baik la aku nie dah menopaus... kalo x haruslah letih also nak mengganti puasa... time melantak bukan main sedap lagi... time mengganti la yang paling bercinta sekali...

Olpicture said...

selama ni you makan daging mentah sedap jer katanyer...

hazel said...

olpicture... amboi melazer mak yer? Daging mentah kalo lama x dapat boleh gian you! Air naik kepala...