Thursday, August 13, 2009

JJCM-MB Penang Village

Merasa join Kak Maria dengan kb akak... Zu dalam acara JJCM-MB kat Penang Village... tapi yang spoil nya, bateri hp plak kong... so x dapat la tangkap pic lamb chop yang akak order... so kepada sapa2 yang nak try lamb chop... Kak Maria suggest kan datang ke sini yer... lazat uol lamb chop dia...

Inilah Penang Village nye... kat Alamanda jer uol...



Akak tau uol dah bosan tengok muka Pn. Maz Berkonsep Batik... so harini akak panggil artis jemputan yang lain pulak naa...


Selalu makan pai tee kat Chicken Rice Shop... kat sini pun ada also pai tee... lazat... merasa...

4 comments:

rambomadonna said...

They have a branch kat Plaza Damas at seri hartamas. However, sebagai seorang yang selalu makan Penang food, a few dishes dia agak mengecewakan ... like char kuey teow, oyster omellete or Prawn Mee... hmm but as compared to kedai biasa kat KL yang jual penang food, I can say, here is better la.

Neway, if I crave Penang food, I prefer Little Penang at The Curve.

Kak Maria said...

Cik Jaime...

Bila ntah uol nak jadi artis jemputan akak untuk acara JJCM-MB? Sure meriah punya acara kita... boleh arrange poco-poco lepas makan... bakar kalori tu sikit naa...

rambomadonna said...

Aa.aah lah ... I pun teringin sangat nak jadi artis jemputan JJCM-MB nie. Balik2 artis "veteran" jer ... bagi lah peluang kat bakat baru mcm I hehehe

Kak Maria said...

Cik Jaime...

Tu lah akak pun x tau bila boleh JJCM-MB dengan uol... uol x der mtg di Puterjay kah?

Maafkan la akak sebab uol muak tengok artis veteran tu... tapi tu jer la yang ada... akak takde pilihan uol... hehehe