Thursday, August 13, 2009

JJCM-MB Ayam Penyet Wong Solah (Lagi!!!)

Tempat keje Kak Maria tengah dilanda demam "I Susahkan Orang (ISO)"... semua orang tengah pening nak membuat ISO nie... macam2 nak kena buat... malas nak komplen kat sini... so untuk melarikan diri sekejap dari kesengsaraan ISO ni... akak dengan 2 orang artis jemputan pi melantak la kat Ayam Penyet Wong Solah... sampai sini pun tension gak sebab lama skall makanan yang diorder x sampai2... sampaikan Pn. Maz Berkonsep Batik sikit lagi nak mengamuk... hehehe... jangan sampai terbalik meja kat situ udah ler...

Artis jemputan pertama... Azlina... hantu makan also...


Resident Artist JJCM-MB, Pn Maz Berkonsep Batik... suka skall dapat melantak di situ... nasi tambah Pn. Maz?


Kak Maria x amik ayam penyet... akak amik ayam bakar


Lapar skall kami haritu... rasa boleh telan dengan pinggan-pinggan tu sekali

12 comments:

Niz said...

As'kum Kak Maria. Selamat menjalani ibadah puasa di bulan ramadan al mubarak ni, yer? Bolehlah berkongsi acara jjcm-mb bila bersahur/berbuka nanti... :)

Kak Maria said...

W'lam Niz...

Thanx for the wish... Selamat Berpuasa to u too... berpuasa kat SG tentu seronok kan? Of course Kak Maria akan berkongsi acara JJCM-MB whenever akak berbuka/bersahur di tempat2 yang menarik... heheh

Niz said...

Seronok ke? Boleh tahan lah... Hehehe... Ok akan menantikan post2 ittew... :)

Olpicture said...

havoc sekali review kat Warong ni... harus merasa... tertunggu entry Kak Maria on MU2009! and i guess more to come on JJCM-MB Ramadhan edition!

Kak Maria said...

Cik Niz...

Wah hebat skall uol anticipate entry Kak Maria... anyway jangan lupa saksikan Miss Universe 2009 di Channel 5, pukul 9 pagi hari Isnin 24 Ogos 2009...

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...

U memang patut 'coba-kau-coba' makan kat restoran ni... tapi get ready dengan harganya yang berdentum (nasik kosong pun RM 2.50 yer)...

Maaf lah tahun nie akak bz dengan I Susahkan Orang (ISO)... so lambat sikit buat entry MU2009... I will post my prediction asap ok...

rambomadonna said...

Eeee.... kak Maria, I Susahkan Orang nie akan menyusahkan orang even kalau dah siap pun. I dah 3 tahun dok buat tu jer. Lepas dokumen, nak persijilan lepas tu nak kena buat audit ... eeee .... lepas kalau tukar proses kerja nak kena buat perubahan. Pastu kalau ISO tu pun bertukar, kena upgrade pulak.

Apa2 pun ... selamat menjalani ibadah puasa Kak Maria ... semoga dapat balik figure Miss Universe 1998 iteww hehehe

Niz said...

Haha mesti lah! Suka tau tgk org yang suka appreciate food. Appreciate ke lapar? Oops! Hehehe. Btw, yes, will watch Ms Universe 09. :)

Kak Maria said...

Cik Jaime...

Akak boleh bayangkan kesusahan yang akak akan dapat selepas engage dengan I Susahkan Orang nie... sabar jer la uol...

Yes hopefully akak akan dapat balik figure MU1998 tu... Cik Jaime, oh please don't remind me!

Kak Maria said...

Cik Niz...

Akak pun suka orang yg appreciate makanan... bagi akak, kalau kita keluar makan, biar makan betul2... kalau keluar makan, tapi x nak mengorder sebab diet, nak jaga badan yang macam model kononnya, baik x yah keluar makan!

Sekian, terima kasih.

JuSh said...

Azrina tu rasanya my ex schoolmate. Sekolah mana tak ingat..

seri said...

alah uol..apa nak fenin2 pala pikir..ada orang tu dah 10 thn buat masih tak dapat2 sampai la skang ..tapi tetaaaaaaaap la maintain kan...tetap dapat Aku Kaki Cucuk bos also..ekekee..