Sunday, April 26, 2009

Fagor Warehouse Sale

Hye uol... what's the best thing to do on weekends? None other than going to warehouse sales... so Kak Maria jumpe iklan nie... about Fagor Warehouse Sale kat Shah Alam... so apa lagi... terus berpakat dengan lawyer Kak Maria yang juga hantu shopping warehouse nie untuk pergi sama2... memang murah2 barang2 Fagor yang dijual masa sale nie... boleh habis beribu-riban kalau x beringat... rasa menyesal pun ada sebab ada barang2 yang Kak Maria dah terbeli lebih awal... selalu Fagor Warehouse Sale nie diorang buat dalam bulan 7-8... tak tau kenapa tahun nie diawalkan... so let's kita lihat pics masa warehouse sales tu...




Murah nye set hood-hob-oven nie... sapa yang belum beli lagi boleh la grab...

22 comments:

zatil said...

lorrr... dah last day ke? tak sempat nakpi jengah :(

hazel said...

Cik Zatil... dia buat dua hari jer... sabtu dengan ahad... memang murah2... berduyun-duyun orang datang, walaupun panas terik... sakit hati menengok hood-hob-oven boleh jual RM 1,990... rasa macam nak beli satu lagi je... hahaha (gelak orang tamak)

Olpicture said...

Wahhhh... Kak Maria nampak nyer dah semakin hampir ke penghujung jalan ni bila kabinet, co=rnice anda "hoodie" pun dah beli... bilang hari jer nak tinggalkan Slumdog area itew...

JuSh said...

Kak Maria, i pegi warehouse Ferraz.Pun best..tp hood hob more to rinnai,tuscani and electrolux.Mak dah grab seset!Hapi hapi.

p/s:Dr Amin meninggal jatuh time tracking kat Gombak.

hazel said...

Cik Gorgeous... Kak Maria dah nampak dah the light at the end of the tunnel tu... tinggal nak tunggu Cina tengok Feng Shui je nie... nak cepat2 la pindah dari Slumdog!

hazel said...

Cik Jush... wah tak sabar akak nak tengok rumah uol di Bangi yang grand itteww...

Ferraz Warehouse Sale pun akak pergi gak... tapi x membeli apa sebab ingat nak cari kelengkapan utk bathroom... but it ended up akak beli kat satu lagi warehouse sale kat PJ gak Kedai World Perspective... murah uol!!!

Oo Dr. Amin itu ke... akak ingat doktor yang check bontot Saiful yang kena liwat itteww...

JuSh said...

World Perspektif tu jual apa?
Mind u, umah i bukan lah D7 yang grand itu okeh.In case u made a misjudgement. ahaks.

Olpicture said...

nanti bila economy i dah recover... nak ajak Kak Maria bagitau lah kat mana ada sale lagi... skang ni tutup kedai dulu! tetap berkenan ngan porcelain white ware... even pitcher kat Giant Kel.Jaya pun i boleh berkenan! tapi tak beli laa....

hazel said...

Cik Jush... World Perspective kat PJ tu jual barang-barang bathroom dengan dapur... murah la...

Bagi I sapa yang mampu beli rumah teres kat Bangi memang grand... x kira la D7 ke D9 ke, uol tetap D-Va... hehe

hazel said...

Cik Gorgeous... kalo dah ada perancangan nak masuk rumah baru, kena beli barang2 sikit2 dari awal... so tak lah terasa sangat bila nak masuk rumah nanti... memang banyak pakai duit... kalo rumah kita 3 tingkat lagi la banyak duit keluar... kalo x percaya tunggu la nanti... hehehe

cutecarry said...

cik hazel kalu ada segala mcm benda ni bagitau mek! msg fb.

hazel said...

Cik Bjork pun berminat juga ke dengan barangan dapur kah? very the makcik2 sangat uol... ok nanti mek bgtau kat uol kalo ada sale macam nie lagi naa...

Olpicture said...

nanti i lantik you jerlah kak Maria jadi official consultant untuk rumah yea! OMG! berkenan betul dengan kerusi ptih cleopatra kat ALAMANDA tuh... kalau duduk atas tu mesti Kak Maria bertambah jelita!

hazel said...

Cik Gorgeous... Kak Maria dah tengok kerusi putih cleopatra kat Alamanda tu... mahal skall di Malaysia... tapi akak lagi berkenan dengan set katil yang ada 4 tiang tu... tapi bila tengok harga, terus pengsan...

cutecarry said...

Cik hazel,
tak berminat sangat but i juz want to go n see for my new kitchen. kalu nampak meletop maybe nak beli. bukan masak sangat pun lebih kepada hiasan aksesori di dapur so sapa2 yang datang will assume that i cook.

hazel said...

Cik Bjork... akak teringin sangat nak dtg rumah uol di Siam Paragon itteww... mesti cantik kan?

cutecarry said...

u'll b invited during house warming or my birthday party. concept rumah : simple.

ayo..takut cik hazel nak datang.

hazel said...

kenapa semua orang takut kalau I nak datang rumah??? jangan risau... I x kan komen apa2 pasal rumah uol... maybe just one or two suggestions...

cutecarry said...

takut.......

sometimes feng-shui kena susun cam tu, taklah nak ikut bagai fengshui tapi u knowlah kan. I dont really believe in fengshui that tapi kdang2 tu logik jugak.

I heard about traditional malay style (macam fengshui) to susun rumah tapi sapalah nak jadi advisor.

Cik hazel I love to hear ur suggestions!

hazel said...

Cik Bjork... ada beberapa tips asas dalam menyusun perabot rumah mengikut petua/feng-shui such as...

Kalo nak pasang air-cond jangan letak kat atas kepala... so that angin yang sejuk tu x kena directly kat kepala kita... sebab Chinese believe kepala kita mesti di cover dari kena angin sejuk utk elak penyakit...

ada banyak lagi tips... nanti akak buat ceramah feng-shui kat uol... macam uol buat ceramah grooming tu... hehehe

cutecarry said...

baik Cik Lilian Hazel Too

hazel said...

Cik Bjork... akak nie Madam Zorra laa...