Wednesday, April 8, 2009

JJCM-MB BKK Restoran Limbah 2

Sekali lagi kita berkunjung ke Restoran Limbah untuk lunch... kali nie kawan Kak Maria dah balik ke Malaysia... so akak makan sorang2 la yer...

The ambiance of Restoran Limbah... sempit skall nak berselisih pun kena berlaga pungkoq


Oleh sebab ini adalah hari terakhir Kak Maria kat BKK nie... so nak la merasa tomyam kung seafood buat kali terakhir... nyamannya... terkenang2 sampai harini


Nak merasa kerabu mangga Thai kat sini... masam skall uol... macam orang mengidam pulak


Makan sorang-sorang di bumi Bangcock nie pun boleh licin pinggan mangkuk... apatah lagi kalo makan beramai2 dengan kawan2... nampak sangat Kak Maria nie kimpoh kan?

8 comments:

Olpicture said...

Kak Maria... sama kimpoh lah kita nampaknyer... sedey!

riri said...

wah boleh tahan.....

hazel said...

Cik Gorgeous... akak yang kimpoh... uol look so skinny dalam gambar kat Europe tu... sedih sangat akak tgk...

hazel said...

Cik Riri... merasa la BKK... passport dah ada... x kan x ke mana2 kot?

riri said...

ayo laser mek!

hazel said...

ker uol dah ada plan nak melancong ke Gold Coast dengan orang tersayang... oopppss!!!

Olpicture said...

kurus ke? tipooo lah, ataupun dah Kimpoh balik sebab dah menyumbat muka ini dengan Italian Pasta and Pizza!

riri said...

sapa tah org tersayang mek???