Thursday, April 9, 2009

Chatuchak Market

On the last day of my trip to BKK, I went to Chatuchak Market... For you who've never been there, it's a huge weekend market that sells almost everything under the sun... so for those who want to go and get lost in it, u can take the MRT to the Kamphaeng Phet station... don't stop at Chatuchak Market station cause you'll have to walk a distance from there... so here are a few pics for you to enjoy...





8 comments:

cutecarry said...

beli apa u ols?

hazel said...

beli souvenir utk uols tu la!

Olpicture said...

I ingat lagi masa pegi BKK for the first time dengan ex i dulu in 2001. Agak impress dengan variety benda yang dijualnyer...anak buaya, biawak, katak goreng, semua ada... kak maria tak serlahkan kemeriahan itew... tak amek pix ker?

riri said...

motif pic bawah skal tuh?

hazel said...

Cik Gorgeous... Kak Maria x sempat nak mengambik gambar2 tu semua... dengan panas nya, peluh2 nye... dah la pegi sorang2... mana nak pegang kamera, mana nak pegang barang... leceh la

hazel said...

Cik Riri... pic bawah sekali tu gerai2 jual lukisan kat chatuchak market tu... ingatkan nak beli, tapi punya lah mahal mengalahkan harga kat malaysia... x der la cantik sangat pun...

Olpicture said...

pegi sorang? i tak leh enjoy la kalau trip pegi sorang, takde orang sebelah nak ngumpat bila tengok benda interesting... mana fren uols? ke yang lain dah balik and you extend stay kat BKK?

hazel said...

Cik Gorgeous... member dah balik flight pagi... I balik flight malam sebab nak pegi Chatuchak Market... OK jer jalan sorang2 walaupun bosan... huhuhu