Wednesday, May 6, 2009

Homedec KLCC 2009

Bagi uol yang tertunggu2 entry Kak Maria... mintak maaf banyak2... sebab line internet kat rumah Kak Maria tu kong... pastu laptop pun kong jugak... tu yang x dapat nak update entry... nak update kat opis x der masa pulak... bukan macam orang lain boleh update dari opis... nampak sangat x der kerja... hehehe gurau2... jangan marah naa... Kini Kak Maria kembali lagi... baru jer balik dari Homedec KLCC 2009... amboi berduyun-duyun orang yang pergi ke pameran tu... so saksikan lah pic2 kat bawah nie...





tak banyak gambar yang Kak Maria ambik... sebab orang ramai skall bersesak2... harga barang-barang kelengkapan rumah yang dijual kat sini boleh tahan jugak... walaupun x murah sangat tapi tetap ada potongan dari harga asal... barang apakah yang Kak Maria beli di Homedec 2009? Biarlah rahsia... kalau bagitau kang ada yang pengsan pulak... hehehe

12 comments:

riri said...

I tau Kak Maria beli ape hehehehe

hazel said...

Cik Riri... jangan kompang tau... nanti akak suruh uol bayar harga barang tu baru uol tau... hehehe

Olpicture said...

kompang la! kompang la!

hazel said...

sibuk Cik Gorgeous suruh kompang! apa yang kompang ntah? u nak kahwin ke?

Olpicture said...

Direnjis renjis dipilis... ditepungi lah tawar... bukan i yang kahwin okeh... orang lain...

Kompang la riri... apa yang Kak Maria tu beli!?

cutecarry said...

again.. u ols tak bagitau ada sale rumah lagi.
always lah cik hazel.

hazel said...

Cik Gorgeous... ooo abang u yang kawin yer... bila la akak nak merasa nasi minyak Cik Gorgeous?

hazel said...

Cik Bjork... sorry x tau pulak uol minat nak pegi Homedec tu... lagipun takut time tu uol tengah sibuk buat rambut utk AIM 2009...

riri said...

saper nk i kompang..merase blanje i mkn dulu huhuhuh JJCM also!

hazel said...

Amboi Cik Riri nak ber KB dengan Cik Gorgeous ke? Uol pernah tanya soalan ni kat akak kan... "Gorgeous sangat ke Lonely in Gorgeous tu?"... hehehe

cutecarry said...

ye ke waktu AIM tu? oh memang I kalu ada function yang gak glam waktu malam , petang akan berada di Jantzen alamanda for my hair. tapi ring-ring lah kalu free I will go.

menurut sumber-sumber cik gorgeous kawin amat simple. hanya menjemput beberapa orang dan akan dibuat di Seychelles. betul kan cik gorgeous? FYI, cik gorgeous model exotic orangnya!

hazel said...

Cik Bjork... apa yang Kak Maria tau uol dengan Cik Gorgeous ada persamaan... dua dua Ratu Drama...