Wednesday, May 6, 2009

I am GRILLed!

Satu lagi kemestian kalau nak masuk rumah baru adalah grill... bermacam-macam pilihan corak dan bentuk... wrought iron, slot-in, etc... design pun cantik2... bayar jer uol... saksikan lah pic2 time grill dipasang di rumah Kak Maria...





14 comments:

cutecarry said...

kak maria itulah grilled yang dikatakan itu... cantek. pandai kak maria pilih.

hazel said...

cantik ke Bjork? bagi Kak Maria biasa jer... sebab x banyak pilihan yang menarik dalam katalog kontraktor tu... rumah-rumah kat area Kak Maria nie lagi la banyak grill yang cantik2... kalau x percaya uol boleh datang tengok sendiri...

Allan Blantocas Lajot said...

hello , love this blog baru je masuk tadi, i also tengah siap for my new house jugak noks.

hazel said...

Hello Allan... Thanx for visiting my blog... wah u pun nak masuk rumah baru jugak kah? di mana tu? jangan lupa kalau buat housewarming foam party nanti jemput la Kak Maria yer... heheh

Amboi akak dah melawat blog uol... bukan main lagi merah menyala... berpinar mata akak... hehehe

cutecarry said...

nanti lite2 i datang ye cik bazel.
teringat-ingat makan ikan bawal dan sup ayam dan sebagainya hanya RM14....
ada gambar ambik na sebab I am thinking about featuring the pic in muy blog
chic recessionista sangat!

Allan Blantocas Lajot said...

ok je kak maria, i duduk rumah kat area Gita bayu tu je, town house je kak maria, taklah se vass rumah akak.

hazel said...

Cik Bjork... sampai harini akak masih x percaya lagi harga makanan kita tu cuma RM 14 jer... samada budak tu salah kira... atau dia cuba nak mengorat uol... hehehe

p/s: Cik Bjork begitu laris di PD jadi rebutan ramai jejantz di Malaysia... tahniah cutecarry

hazel said...

Cik Allan... ooo u beli rumah kat Gita Bayu tu yer... akak pun ada dapat brochure dia... tapi time tu akak dah beli rumah...

tak kisah la town house ke, kampung house ke... yang penting kena rajin mengemas dan pandai menghias, cantik la rumah tu... Duduk mahligai sekalipun tapi kalo dasar pemalas, memang la rumah jadi macam tempat kucing beranak

Allan Blantocas Lajot said...

akak, maria, beli rumah kat mana kak. Dah move in rumahnye. mesti the very the vass kan. Hopefuly one ( satu je hari) dapat p tengok rumah kak maria.

hazel said...

Allan, akak beli rumah kat Salak Tinggi... belum pindah lagi... insyaallah kalau akak buat housewarming akak jemput Allan ye...

Allan Blantocas Lajot said...

muah, mesti rumah akak nice and canteks kan.

hazel said...

biasa-biasa jer Allan... ikut kemampuan...

z.a.i.r.e.e.n said...

eh bukan grill orang selalu letak belah dalam umah ke? *conpius*

eee tak sabar nak tengok full make over of the house... wah wah wah mesti cun melecun kan?

hazel said...

Cik Zaireen...

Lawak nya u nie... kenapa buat soalan macam tu? either rumah u x der grill ataupun kontraktor u silap pasang grill kat rumah u...

Grill pintu orang pasang kat luar la sayang... grill tingkap yang orang pasang kat dalam...