Saturday, May 16, 2009

Antisipasi Hazel 3

Ramai sangat yang bertanya... nah tengok la sendiri dapur baru Kak Maria naa...



14 comments:

Nora said...

hai..ketahui produk terhebat Marykay @ join Marykay as beauty consultant visit my blog

hazel said...

boleh kaya ke Cik Nora?

UrbAnWiTch said...

ingat island kitchen!

hazel said...

Cik Meen... my dapur tu kecik... x muat nak buat island kitchen... dah dapat pandangan pakar pun... hehehe

Finz said...

Congrats for your new home.So perfect utk seorang lelaki..

riri said...

meletops kitchen Kak Maria!
mesti Kak Matia x sabar nak buat rancangan Kualah musim baru hehehe

hazel said...

Cik Finz... terima kasih kerana singgah blog I... actually tu simple jer I buat... kalo duit banyak memang lagi grand I nak buat... macam dapur Martha Stewart...

hazel said...

Cik Riri... akak dah letih nie duduk kat Slumdog... nanti uol tolong akak pindah ke rumah baru naa...

UrbAnWiTch said...

beb..aku balik ni ko mesti masak sedap2 utk gua

hazel said...

Me'en... don't worry beb aku akan buat sushi special utk lu... macam Samantha buat sushi untuk laki dia dalam Sex and The City The Movie... hehehe

Olpicture said...

suka oven itew... nanti kak maria jadi consultant untuk kitchen i yea...

hazel said...

Cik Gorgeous... I'll be honoured

Qirzah said...

Cantek tu cantek . . . tapi . . . peti ais dia mana?

hazel said...

Cik Qirzah... peti ais diletak di sudut yang lain... opposite of the kitchen cabinet... sebab x nak kitchen cabinet tu jadi pendek and constraint kalau nak beli peti ais 8 pintu in the future... hehehe