Saturday, May 16, 2009

JJCM-MB Bersama Cik Bjork

Kalo x keluar entry nie kang ada supermodel yang meroyan pulak... hah saksikan lah acara JJCM-MB di Restoran Salah Kira yang terletak di PD bersama tetamu undangan Kak Maria, Cik Bjork... nak tau kenapa restoran tu dinamakan Restoran Salah Kira... biarlah rahsia... hanya Kak Maria dengan Cik Bjork je yang tau... hehehe




6 comments:

cutecarry said...

rasa nak p makan lagi kat situ.. walaupun sedikit sahaja!

hazel said...

cute jugak kan budak yg jadi waiter tu? hehehe

Olpicture said...

amboiiiii... bila la i ni terpilih untuk di featurekan dalam blog exclusive ni... susah nyer nak jadik artist undangan cik Hazel nih...

cutecarry said...

ye lah. kena mencapai tahap celebrity supermodel atau public figure untuk jadi artis undangan kak maria nih..
u ols terkenal dalam bidang apa?

hazel said...

Cik Gorgeous... sabar la yer... your time will come... Kak Maria tengah focus utk feature artis2 veteran dulu... artis2 baru and muda2 tunggu yer... hehe

hazel said...

Cik Bjork... FYI Cik Gorgeous terkenal dalam bidang pengacaraan dan kewartawanan... bukan dalam bidang pembuatan filem macam uol...