Wednesday, May 6, 2009

Patung Kertas 2

Walaupun sibuk dengan hal ehwal rumah, Kak Maria masih belum lupa untuk berlibur... haritu akak dengan kawan-kawan akak sempat la tengok teater Patung Kertas 2 kat MATIC Jalan Ampang... akak nie bukan la peminat teater, tapi Patung Kertas 2 nie memang nak tengok sebab last year dah tengok Patung Kertas 1... so ingatkan this time dia punya sequel... rupa-rupanya ulangan cuma ada penambahan pelakon and props... sedih... tapi apa pun tetap enjoy... and Ashraf Muslim cantiknya la bila drag... hehehe




10 comments:

Olpicture said...

eh rasa macam entry ni takde sebelum ni... hari sabtu lepas ker? my frens pegi, tapi i tak pi la, penat pagi tu t-hunt...

hazel said...

tak per la uol.. tahun depan mesti ada lagi... Patung Kertas 3 pulak... pegang la cakap mek nie...

rambomadonna said...

best sgt ker hazel?

Allan Blantocas Lajot said...

who sang this song yea, whats the tittle kak

Olpicture said...

i rasa show ni alasan diorang ni nak drag legally atas pentas...atas nama seni, betul tak?

hazel said...

Jamie... aku nie kalo tengok teater kat Istana Budaya mesti aku tertido... so teater Patung Kertas nie memang mata aku segar bugar x terlelap pun... so kira teater tu best laa...

hazel said...

Allan... the title of this song is "chasing pavements" by Adele... sesuai dijadikan tema bagi mereka yang mengejar cinta yang tak pasti... hehehe

hazel said...

Cik Gorgeous... akak setuju sangat dengan pendapat uol... memang dari Patung Kertas 1 lagi akak dah rasa teater nie adalah satu cara mak nyah drag nak masuk ke arus perdana tanpa takut kena serbu dek penguatkuasa JAWI or DBKL...

Azzhar9009 said...

langes citer ni

u all masuk la blog hem dah update pasal restoran limbah tercinta :)

hazel said...

baik lah kakak!