Saturday, December 19, 2009

Flight to Europa

Kak Maria nak mintak maaf la sebab dah lama x update blog nie... haritu bz dengan I Susahkan Orang (ISO)... pastu Kak Maria pi holiday plak... "pack your bag girls... coz you're going to Europe!!"... huhuhu... so Kak Maria akan buat bumper issue acara Sexless in European Cities... plus JJCM-MB Antarabangsa... heheh


Acara yang paling akak benci kalo nak travelling adalah... mengemas!!!


Jangan jeles uol... Kak Maria dapat naik 1st class... merasa melepak di Golden Lounge sebelum flight...

Rupa-rupanya Golden Lounge nie pun ada perbezaan kasta... yang 1st class masuk lounge lain, yang business class masuk lounge lain... baru lah Kak Maria tau...


Lazatnya kat lounge nie... next time kalo nak travel oversea lagi, Kak Maria akan pastikan akak datang KLIA sehari awal, supaya boleh lepak kat Golden Lounge tu lama-lama


Segala macam mak nenek kemudahan ada... dari internet sampai la makan x henti2... kat sini x ramai orang... cuma ada 2-3 orang penumpang jer sebab lounge untuk 1st class very the exclusive giteww... lounge untuk business class ala-ala marhain jer... hehehe

6 comments:

Olpicture said...

Seronok tengok style&living Kak Maria... makan hati jer lah! looking forward nak tengok pose2 modelesque kak maria di Europe photoshoot!

seri said...

wahh..ni yang mak hanginnn satu badan ni...kita yang turun naik belon dah ala-ala stewardess melayu terakhir ni pun cuma dapat merasa lounge business class...cuba citer camne plak kak maria ni dapat first class?naik belon pun first class ke? hai..ni tak bleh jadikk ni..kena kasik report..kot2 ada kontraktor sponsor ke..ekeke..

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...
Uol saja jer tau nak menyakat akak... ala baru la 1st time akak nie nak travel Europe... orang lain tu x sampai setahun jagung bekerja pun dah satu dunia travel... Chile lah, Korea lah, Australia lah, New Zealand lah, Italy lah, Syria lah, Sweden lah... satu dunia dah round... tapi akak tetap ada pose2 melompat ala-ala gatal puki tu... hehehe

Kak Maria said...

Cik Seri...

Jangan la uol hangin yer... kang klaustrophobic pulak akak nie... saja jer tau uol nak mengata kontraktor sponsor percutian akak... berdosa uol menabur fitnah di muka bumi!

Eh uol yang dah kerap sangat naik belon macam orang lain naik bas tu pun x pernah dapat 1st class ke? Ala biasa la uol kalo nak tau tipsnya... masa check-in tu akak goyang sikit nasik lemak RM5.50 akak nie (nasi lebih + lauk rendang ayam + paru goreng)... hah kasi gegar sikit watermelon akak nie... dapat la naik 1st class... hehehe... next time uol buat tau... hehehe

lovelygift....everything u need are here said...

best nya kak maria, boleh pegi travel. jgn lupa update blog nnt ye

Kak Maria said...

ok