Thursday, November 12, 2009

The Blind 2

Nampaknya x habis lagi cerita Kak Maria pasal blind nie... ada pulak The Blind 2... ala-ala The Ring, The Ring 2, The Ring O, Samara dan seangkatan dengan nya tu lah... hehehe... Kak Maria memang dah lama nak tempah blind nie, tapi x jumper kedai yang sesuai... yang ada kedai OM tapi banyak pulak songeh nya... kalau nak datang ukur, nak charge duit minyak lah, jauh lah, outstation lah, boss x free lah... menyampah!
Sudah nya Kak Maria cari kontraktor OC... kalau buat dengan OC nie senang jer x banyak songeh... kita panggil ukur, dia datang, pastu buat quotation, kalau kita x setuju, dia pun x bising... x de nye nak charge duit minyak segala... payment pun senang... tak payah nak bayar 30% macam kedai OM... kalau kedai OC nie siap pasang baru bayar habis... senang macam tu... Patut la kedai Melayu susah nak maju... banyak songeh, padahal yang buat barang tu Cina jugak... Melayu nie tukang pasang jer... ambik untung atas angin jer pun nak banyak songeh... meluat!



Ruang belakang umah Kak Maria nie dah overdue nak diletak blind




Merasa tengok OC memasang blind...


Hah baru la bertutup sikit umah Kak Maria nie... boleh di kontrol kadar kemasukan cahayanya... hehehe


Hah pandangan selepas siap sepenuhnya... Hmmm lazatnya... lepas nie boleh la Kak Maria sidai kain sambil berbogel... x der sapa yang boleh nampak... heheheh

10 comments:

zatil said...

sekali org yg tgh sidai kain tu pun tak nampak ader org tgh intai dier dr celah2 blinder... hehehe...

~Maz + Rin~ (",) said...

hahahahahahahaahhahahahahaha..

naked houseman is in the house..?? wowwww...lazatttttt!! betul kata zatil sekali naked houseman xnmpk ader org intai dari celah2 gigi blinder...ayooo...baik2 naaa..takut masuk u-tube lakkk....nnti glamour kota warisan lps ni..skandal jejaka bogel sidai baju...auwwwww...

* lariiiikkkkkk (statement berani mampussss )

Kak Maria said...

Cik Zatil...

I x kisah kalo ada orang mengintai... sebab I pun selalu mengintai jiran belakang umah I yang meletopz tu... oopss... hehehe... ala-ala mengintai dari tirai kamar gitteww...

Kak Maria said...

Pn. Maz...

Ala ada ker orang lalu nak mengintai mek nie? dah la kimpoh... selulit sana sini... ada love handle lagi... hahaha... biar la depa nak mengintai dari celah blinder kalo depa nak tengok sangat mek ni... nanti mek pun nak mengintai depa dari celah puki...

Olpicture said...

nanti ada orang asli kat bukit belakang tu minat kat Kak Maria habislah kena berangkut! bukan setakat chatter jer berangkut skang ni...

~Maz + Rin~ (",) said...

hahahahahha..komen oldpicture itew sgt mendalam..memberi kesan yg mampu mengkesima kan mek..!! hehehhe..bukan sekadar berangkut...tapi kena tinggal pun ada...hati2 ngan kak maria kalau die naik angin...sediakan duit poket lebih..takut xcukup tambang teksi...heheheh...jgn mare kak maria

Olpicture said...

EEeeee... Takutlah kalau kuar ngan Kak Maria pastu di naik angin... kalau kena tinggal tempat ada civilisation takpe... just imagine kena "get out!" kat mana-mana tah malam-malam buta! Scarrryyyy...

~Maz + Rin~ (",) said...

oldpicture:
nok, uolz penah ke ngalaminye..?? syukur ke hadrat Illahi...mek xpenah lagi kena la..kalau kuar ngan kak maria, selalu mek bwk duit lebih..wakakakakakka..ayooo..kak maria pancung mek bile baca statement ini..*larikkkkkkkk...

p/s: mek rela kena tinggal kalau kt shoppang kompleks...hehehe...

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...

Uol nak akak tinggalkan uol kat mana? kubur cina? kubur kristian? perigi buta? tepi highway? pilih jer uol...

Kak Maria said...

Pn. Maz...

Hah lepas nie kalo nak naik keta akak, pastikan duit tu bawak lebih... pastikan jugak handfon tu sentiasa ada bateri... biasa la uol tu handfon jer canggih tapi bateri sentiasa kong... supaya senang la nanti uol call hubby uol bila kena tinggal kat tepi kubur cina...