Tuesday, December 29, 2009

Sexless in The City of Konstanz

Selepas touch down di Heathrow, Kak Maria ada connecting flight ke Zurich... pastu naik train plak ke Konstanz, Germany... a very beautiful town near Swiss border... kat situ Kak Maria stay kat Hotel Helm Grand Tulip... a nice hotel... saksikan lah pic2 menarik dari sana

Lazat skall katil nya... tapi x bermakna sebab akak tido sorang... hehehe


Cantik hotel nie... jangan mimpi la nak dapat bilik macam nie bila kat London nanti

Pemandangan dari dalam bilik Kak Maria

Bandar Konstanz... so clean and so beautiful

Actually Konstanz is an ancient town... founded during the Roman Empire... so banyak la bangunan dan jalan2 lama...

2 comments:

JueOny said...

teruskan update ye cik hazel...coz saya suka tgk gambaq2 kat europ[e nih...plan to go there on my own but the hotel n flight xmampu plak den...if cik hazel ada info...share2 k...tq...

Kak Maria said...

Cik Ju-On...

terima kasih kerana sudi membaca blog i... siapa la yang x suka tengok gambar2 kat Europe yang cantik2 tu kan... tapi bila mengenangkan cuaca kat sana yang sejuk nak mampus and duit yang banyak dah habis, terus x rasa nak pegi lagi... huhuhu