Saturday, December 19, 2009

MAS' 1st Class Deck

Selepas acara melepak di MAS' 1st Class Golden Lounge yang lazat itteww, maka Kak Maria dan shuben akak pun masuk la ke dalam 1st class cabin untuk berlepas ke Heathrow... lazatnya 1st class cabin nie... macam duk hotel jer... saksikan lah pic2 di bawah nie... mana la tau kalo satu hari nanti uol dapat naik 1st class, tidak la jakun macam Kak Maria nie... hehehe

Sapa naik 1st class nie dapat duduk single seat... so idak la kacau orang sebelah... nak ke jamban pun senang x payah nak melangkah kaki orang...
Memang macam duduk kat lounge hotel mewah... lazat skall... cuma ada 12 seat jer bagi 1st class nie... so sapa yang dapat ala-ala terpilih gitteww...

Setiap tempat duduk dilengkapi dengan skrin tv yang maha besar... tapi yang boring duduk 1st class nie semuanya orang2 tua... bosan... x dapat la Kak Maria nak mencuci mata...

Macam-macam take-away gift yang dia bagi... ada toilettries bag... pyjama... sandal... & blanket colour gold lagi... hehehe

Well yang nie of course la meja Kak Maria... kat sini akak boleh tengok movie, dengar music and reading majalah lagi... kalau naik economy class x kan dapatnya baca Vanity Fair nie...

6 comments:

Olpicture said...

Kelasss Kak Maria. I tak pernah merasa naik 1st class seumur hidop! mampu tengok gambar kak maria jer lah...

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...

Ala uol dah puas travel satu dunia naik business class... apa lah salahnya kalo akak yang baru 1st time travel nie naik 1st class... sama jer dengan business class, cuma seatnya single... makanannya sama jer uol...

~Maz + Rin~ (",) said...

kelassss kak maria...berdegup jantung mek tgk 1st class punyer cabin..perghhhh...it's not even considered as cabin...it's like mansion...huhuhuhu.....tahniah k.maria..yawl mmg gempakkksss...sekali melancong dgn style yg vogue dan mewah....granddddd i loike

Kak Maria said...

Pn. Maz...

Nanti kita nak travel ke KK pun boleh also kita travel dengan style and vogue... heheh... jangan ada budak kecik meragam and mintak udang dalam flight sudah la... hahaha

Olpicture said...

Harus i buat entry naik economy class.... untuk perbandingan! ha ha ha

Qirzah said...

Cik Gorgeous, jangan lupa amik gambar banyak2 bila buat blog perbandingan itew. . . .

Kak Maria,
Sesungguhnya diriku ini jeles . . .