Wednesday, December 30, 2009

Sexless in The City of Luzern

Hah dah sampai Germany kena la pegi jalan-jalan kat Switzerland kan... lagi pun bandar Konstanz yang Kak Maria stay nie dekat jer dengan Swiss border... so merasa kita pegi Luzern melihat panorama yang indah dan menyegarkan uol... jangan jeles naa
Signboard kat stesen keretapi Luzern

Inilah bandar Luzern... tepi tasik also... indah skall pemandangannya

Cantik uol... cuaca pun best time tu...

Luzern nie bandar lama so building dia pun old-fashioned...

Kat Switzerland nie currency dia Swiss Franc... tapi Euro is widely circulated and used too... matawang Swiss Franc nie adalah duit paling cantik pernah akak jumpe... cantik skall berwarna-warni and berseni-seni uolzz...

6 comments:

Niz said...

WOW! I love the scenery!!! So envy U tau. Bila lah I nak sampai ke sana kan? Hahaha. By the very way, I wanna wish u a very Happy New Year 2010. All the best in everything, yeah. Take good care always and teruskan juga acara JJCM-MB yang I sangat favourite, ittew... :)

a.z.z.a.y.d said...

nok pegi solo trip ke ?or dgn anak ikan? have fun travelling babe!

Olpicture said...

Wow! bertuah la kak Maria berpeluang jalan2 around europe... gambar2 kelasss2 belaka...

Kak Maria said...

Niz...

Happy New Year to u too my dear... and thank u so much sebab jadi follower acara JJCM-MB... nanti bila2 akak ke Singapore, uol jadi artis undangan akak naa...

Kak Maria said...

Cik Aina...

pegi dengan shuben akak laa... hehehe... uol bila nak balik Malaysia? akak nak kirim something dari U Ass Eh...

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...

ala uol pun bertuah jugak dapat travel satu Europe haritu... siap aksi melompat2 di Milan dengan Paris... hehehe