Tuesday, December 22, 2009

JJCM-MB MAS' 1st Class Cabin

Merasa kali nie akak bersiaran 30,000 kaki di udara... hehehe... akak berlepas dari KLIA jam 12.00 malam... x lama lepas tu supper pun dihidangkan... so merasa kita lihat apakah menu dalam 1st class cabin nie...

Kalo uol nak tau, 1st class cabin punya menu warna merah... kalo business class punya warna biru... kalau 2nd class tak tau la, yang tu kena tanya En. Nan ok... jangan marah naa... hehehe


Satay adalah signature dish bagi Malaysia Airlines... mintak la berapa cucuk yang uol nak pun... and the taste is nice too...

Kak Maria order chicken mushroom soup... makan dengan tomato bread... lazat skall

Yang nie main course... beef with potato and black pepper sauce... hmm not bad

Yang nie dessert... biasa la buah-buahan uol...

Selepas makan, lampu pun digelapkan untuk passengers semua tido... cantik skall tempat beradu Kak Maria disiapkan oleh pramugara yang jers itteww... hehehe... cuma masalah Kak Maria nie ialah tak boleh tido floating... so harus la akak terkebil2, pusing sana pusing sini... sudahnya tengok movie sampai ke pagi...

2 comments:

~Maz + Rin~ (",) said...

wahhhh sekali melancong dan berkursus dengan gaya mcm Bill Rancic jerr...hahahahahhaa...

hebat k.maria...mek kagum..byk skal give away things yg die kasi....kalau mek pi ngan uolz ati tu..harusla mek xsegan silu minta extra for everything...bg kt laki uolz..hehehehhehe

Kak Maria said...

Pn. Maz...

Akak rasa macam Miss Universe jer dapat travel 1st class... hahaha

Eh orang naik 1st class x mintak extra gift utk husband... orang kampung jer yang buat camtu uol... malu kat dato'2 and tan sri2 yang naik satu cabin tu uol...