Thursday, September 10, 2009

Ratu CD Malaysia

Di musim perayaan nie, orang lain sibuk membeli baju raya lah, kuih raya lah, handbag raya lah... hehehe tapi Kak Maria x tau nak beli apa... tapi tangan tu rasa nak membeli sesuatu yang kita suka... sampai la Kak Maria pergi ke kedai Speedy Video & Borders Times Square... cd-cd lagu ada diskaun 2 for RM50.00... apa lagi memborong lah... saksikanlah...

Borong apakah Kak Maria di Speedy Video?

The Essential Toni Braxton - Lazat skall double cd... akak minat kat minah nie, banyak lagu dia sedap2... ratu R&B gitu...

Backstreet Boys (Greatest Hits Chapter One) - Teringat zaman-zaman sekolah... big hit big hit! Lazat album nie sebab dapat free vcd video2 clip of all the hits from this group...

Dah ada Backstreet Boys kena la ada N'Sync kan... Their greatest hits... deluxe edition with vcd of their music videos... lazat also!

Celine Dion All The Way - Walaupun akak peminat setia Celine Dion, tapi cd ni akak x der lagi... kaset ada la beli zaman belajar kat Universiti dulu... boleh tambah collection akak nie...

The Ultimate Santana - Lazat skall... semua hits from Santana... featuring macam-macam artis, Rob Thomas lah, Chad Kroeger lah, Michelle Branch lah, Alex Band lah... Pn. Maz Berkonsep Batik pun ada cd nie also!

Chris Brown Exclusive (The Forever Edition) - Akak memang taste kat mamat nie... so cute... tak kisah la dia suka bertumbuk ke apa, janji GANAZ... huhuh... nie album deluxe edition dia... ada additional song plus DVD of his exclusive performance in South Africa... worth buying!

Kalau dah beli Chris Brown kena la beli Rihanna kan? Hehehe... Good Girl Gone Bad Reloaded Deluxe Edition... lazat-lazat lagu2 dia... and free DVD of her live performance termasuk lagu favorite akak... "Unfaithful"... sesuai untuk sapa2 yang curang atau suka nak makan luar... hehehe

Kak Maria suka album Rihanna nie sebab dapat foldover inlay yang ala ala poster gitu... makan hati sapa2 yang minat Rihanna kan... heheh... jangan marah masih boleh dicari di Borders uol...

4 comments:

Olpicture said...

Borong sakan nampak... Toni Braxton Essential cd tu i dah ada years ago... Rihanna takde la pulak nak beli yang deluxe... someday i akan kumpul Celine's. Lepas tengok THS kat E! realize jugak dia memang one of the top vocalist!

~Maz + Rin~ (",) said...

sakan kak maria....
ni wat i sentapzzzzz ni..huhuhuhu...
akan i gigih cari di setiap pelusuk kedai speedy yg i bump in nnti....huhuhuhu.....

Kak Maria said...

Cik Olpicture...

Baru sekarang ke sedar Celine tu top vocalist? After The Power of Love, Because You Loved Me, It's All Coming Back To Me Now, All By Myself, My Heart Will Go On, Tell Him...

Kak Maria said...

Pn Maz...

Jangan lupa dapatkan cd N'Sync & Backstreet Boys yang uol suka tu... 2 cd for $50 saja... memang berbaloi-baloi... percuma VCD lagi...