Thursday, September 3, 2009

Ratu Cadar II

Hai uol... Lama sungguh rasanya Kak Maria x update blog nie... tu pun ada yang bising... kata blog Kak Maria nie bersawang segala... amboi bukan main lagi... yang blog orang lain tu 8 tahun jadi tukun x update ok jer x der sapa-sapa nak kutuk pun kan?... bila tang Kak Maria bukan main lagi yer... Actually bukan x nak update uol... akak nie very the bz skall di Malaysia... tapi dalam busy2 pun akak sempat meluangkan masa bershopping... semata-mata untuk tatapan uol tau... hehehe

Shopping apakah Kak Maria di Malaysia?
Cadar lagi kah? Ye lah uol... kan akak ada hutang cadar kat budak salesgirl haritu... nah ini dia colour yang akak nak... ni quilt cover colour lavender...baru la matching dengan cadar colour purple yang akak pilih haritu...

Betul cakap orang, kalau kita invest sikit on the thread count... kita akan dapat cadar yang lazat dan sedap untuk dibuat tidur... kalau tak percaya cubalah uol bandingkan cadar mahal dengan cadar murah...

Yang nie pulak sarung bantal... to compliment cadar yang kaler brown tu... baru lah naik seri dia... betul x Cik Seri?

Seperti petua yang Kak Maria selalu amalkan... kalau jumper Euro Pillow Sham... ambik jer... sebab memang susah nak dapat... akak dah ada 3 pasang sham nie... and akak suka brand DS nie... asalnya daripada Friven... ala-ala macam Guess dengan GC la... hehehe
Nantikan kemunculan satu entry yang grand dari Kak Maria... maybe lepas raya baru boleh keluar entry tu sebab menghormati bulan Ramadhan... x gitu Pn. Maz? Apakah entry itteww? Tunggu!!!!!!

12 comments:

Allan Blantocas Lajot said...

i very like la hehe, i punye semua putih kak.

Kak Maria said...

Allan...

Kenapa semua putih? Nak uji ada dara ke tidak yer? Very the pengantin zaman dolu2 la u nie... akak x suka putih... kang nampak la kesan2 tompokan cinta hehehe

Olpicture said...

i ni guna cadar murah jer kak maria... nanti lah nak cuba jugak cadar banyak thread counts...nak rasa perbezaannya...

ps: takde ke sample cadar yang telah disiap pasang dikatil, kalau lagi kelas bila kak maria memodelkan cadar dan katil ti pose ala noren noor...

UrbAnWiTch said...

cadar cantik..
but why are we sleeping alone atas cadar cantik??

or aren't we?

rambomadonna said...

Betul kak Maria, akak pun tido atas cadar yang banyak thread counts and kesannya ... tido yang terlampau lazat sampai sanggup nak berenti kerja sebab malas bangun pagi hehehe

Olpic hellooooooooo.... cadar murahan ... gorgeous people like us don't deserve tido cadar murah ... time sale ni pergi la grab one.

Niz said...

Yes, ini I have to agree. I dah rasa cadar mahal dan cadar murah and very the obvious lah kan the difference is world apart. Hehe! But then, for everyday use ni... cadar murah jer lah for me. Hehe! Ni for raya I dah beli cadar "jet black" from Dollie. Amik kau brand nya... Kelas kan? Hehe!!!

seri said...

hmmm..nak mengata blog aku la tu kan?terasa la plak..hehhe..bkn tak nak tulis uol..byk sgt nak citer..smpi tak tau nak tulis yg mana..bab jln2 je dah bleh buat novel..hehhe..

amboii mak...camne ratu cadar bleh jadi sexless ni..patutnya timbunan cadar2 yg ada tu bleh jadik bahan bukti kehebatan kak maria di ranjang smpi nak kena tukar cadar selalu..ekeke..

Kak Maria said...

Cik Olpicture...

X payah nak angkat-letak, angkat-letak kalau nak beli cadar mahal... bukannya x mampu!

Uol nak tengok sample cadar yang telah siap dipasang di katil yer? Hmm ok nanti akak akan buat special entry... minus the posing2 Noreen Noor ok... yang tu utk abg akak jer... ooppss

Kak Maria said...

Cik Me'en...

Bila uol cakap why do we sleep alone on our beautiful bedsheet, akak teringat satu lagu dari idola akak iaitu Cher... "We All Sleep Alone"

Lagu tu sesuai utk sapa2 yang sleep alone macam akak dan Cik Me'en... hehehe

Kak Maria said...

Cik Jaime...

Akak pun sama macam uol... rasa malas sangat nak bangun pagi meninggalkan cadar mahal yang lazat tu... tapi bila mengenangkan nak kena bayar hutang beli cadar mahal tu... terus akak jadi segar bugar nak pergi kerja... huhuhu

Yeah you are right, gorgeous people like akak memang x deserve utk tido atas cadar murahan... hehehe

Kak Maria said...

Cik Niz...

"The difference is world apart"... I love that! and it's true right! Kalau uol nak tau, kat KL Sogo banyak betul brand2 cadar yang high end... akak boleh habis beribu ringgit kat situ... hehehe

Kak Maria said...

Cik Seri...

Jangan la terasa naa akak cakap pasal blog bersawang tuh... orang lain pun ada jugak buat blog tapi x update sampai boleh buat tukun untuk ikan bertelur...

Akak nie Ratu Cadar jer uol, bukan Ratu Sex... sebab tu lah sexless... kalau uol nak tau kehebatan Kak Maria beraksi di ranjang sampai kena tukar cadar segala, uol tunggu jer la GILIRAN akak... hahahahah!