Wednesday, September 16, 2009

Kimpoh-Doh

Al-kisah nak dijadikan cerita Kak Maria jalan-jalan cari barang raya di KLFifi... masuk Isetan segala terjumpe pulak kedai cermin mata kat Isetan tu yang namanya sesuai betul dengan Kak Maria... saksikan lah

Sesuai x nama kedai tu dengan akak yang KIMPOH ni? Hahaha


Amboi banyaknya sunglasses... adakah yang berkenan di hati Kak Maria

Ate membeli ke Kak Maria?

Hah merasa lah kan... orang lain beli handbag raya, kasut raya, kereta raya, rumah raya... hah akak pun nak beli sunglasses raya laa... hehehe

Wah cantik skall... akak berkenan sangat... boleh la akak melaram kat kampung time raya nanti... huhuhu

6 comments:

Niz said...

Kelasss Kak Maria!!! Hehehe...

Kak Maria said...

Thank u Niz... bila la agaknya akak nak ke SG melawat uol di sana... suka la SG... very modern and systematic!

Niz said...

Hehehe insya'allah satu hari nanti... Kalau tak sabar sangat, amik jer cuti then fly here. :P Budget flight skarang kan murah skali... Haha! :D

Anywho Kak Maria, Niz nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin to U. Have a good one! :)

Kak Maria said...

Niz...

tiket flight nak ke SG memang murah... tapi shopping kat SG tu yang mahal... hehehe

Selamat Hari Raya to u too... terima kasih kerana setia mengunjungi blog akak...

Olpicture said...

Kalau dah namanyer Kak maria... Pakai apa pun cantik!

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...

Memang la akak nie cantik... tapi akak cuma boleh beli baju kat Ms. Read jer uol... kimpoh! sedih...