Monday, October 27, 2008

Trip to KCH (Part 1)

Hye uol... Lama x update blog nie... I went to Kuching last week for a short course... stayed at Crowne Plaza... just at the bank of the Sarawak River... Here are some shots of the room where I stayed in... which was a bit small compared to what I usually get... huhuhu




Nie yang paling best and surprising... I jumpe bath scale right under the sink in the restroom... What's that supposed to mean??? X nak bagi aku gemuk lah tu kan??? any comment???

13 comments:

Qirzah said...

I heart Kuching!

Lah, apsal katil dua yang kecil diberi? Apsal tak queen size jer? Kan lagi banyak ruang to manoeuvre kalo katil lagi besar?

hazel said...

Qirzah... tak tau la kenapa diberi katil dua... tu kena la tanya urusetia... dah la view x menarik... nampak lorong2 gelap... tapi kalo dapat katil besar pun I menopaus jugak kat situ...

I heart KK!

anaidrun said...

Harus lah diingatkan oleh penimbang itu untuk menjaga berat badan huhu.

Mari bersama-sama menjaga badan yang tak terjaga ini....

Olpicture said...

Eh.. tak ke selalu hotel memang ada scale tu ker?... lama dah tak duduk kat hotel...

hazel said...

Di... keji sangat hotel tu letak bath scale dalam jamban... i ni dah lama x menjaga badan... sejak lepas beranak ni lagi la... nampaknya x berjaya lagi mak nak ikut jejak ziana zain untuk kurus sebulan dari lepas beranak... kena jumpe doktor sedut lemak juga la jawabnya...

wen said...

awat x kontek hem..kalau x boleh kite jumpe tau...owes x habaq mai kat mak kemunculan uol

hazel said...

Olpicture... hotel kat Malaysia ni jarang letak scale... maklum la org Malaysia nie bukannya health-conscious pun... takut pengsan plak kat dalam jamban bila pijak atas scale tu... heheh... maybe yang u tengok tu hotel kat oversea kot... angkat-letak angkat-letak

hazel said...

Wendy... sorry la x kontek uol... x sempat la... kursus tu sampai malam... lagipun takut uol x ada kat malaysia... kalo x, leh uol bawak hem jalan2 kat KCH kan? x per la uol next time...

Olpicture said...

ops! betul lah cik Hazel, sumer-sumer tu Hotel kat luar negeri... baru la i teringat, i ni mana lah ada menginap di hotel-hotel tanahair walaupun terkemuka...

nak kurus? lupakan Lemang santan meleleh tu boleh?

hazel said...

Olpicture... there! I told ya... hotel2 kat Malaysia nie memang x de nyer nak letak scale kat dalam bilik air... sebab dia tau scale kat umah pun orang Malaysia x berani nak pijak... inikan pulak scale kat hotel... hahaha

hazel said...

Olpicture... tu la satu kelemahan i... x boleh lupakan lemang bersantan... whether santan tu drip or shoot... dapat makan dengan rendang daging or serunding... nyaman bak kata org Sarawak...

anaidrun said...

uols dh dpt tmpt mana nak menyedut2 tu bagitau aku okeh.kita g sesama wakakaka..

hazel said...

Di... hurmm x tau la kat mana tempat nak menyedut lemak tu... nak kena tanya Aizat AF la... mesti dia tau... heheh