Monday, August 4, 2008

Hutang lagi!

Hurm... bila tengok iklan kamera Olympus kat tv tu rasa teruja skall!!... siap boleh masuk air bagai... and colour kuning tu very the cantik skall... (memang selalu terpengaruh macam nie walaupun x perlu beli sebab dah ada digital camera yang x berapa grand)... so ada la gak pegi survey2 dengan my housemate... tapi rega nyer semua $1,000 ke atas... and x der colour kuning yang hem nak... dah habis stok la... x sampai lagi dari Jepun la... nyampah!... so life went on...

So satu hari tu I went back to my hometown... and ada camera Olympus yang I berkenan tu dijual x sampai pun $1,000... (sesetengah barang kat kampung memang lebih murah dari di KL)... and ada plak the colour kuning yang hem minat... siap percuma 2 gig memory card bagai... so apa lagi hem pun teruja la... merasa call housemate utk dengar pendapat and sedapkan hati... dan hasil nyer... voila!!


Well the design and colour memang cantik... and the quality of the picture memang superb (harus la sebab 8.0 megapixel)... and mendapat pujian daripada ramai kawan2 di Desa Pandan... termasuk housemate sendir... worth katanya dengan harga tu... but I still blame him for menambahkan hutang kad kredit yang nampaknya macam x surut2... Huuuuaaaaaaaaaaaa!!!!!


4 comments:

Olpicture said...

boleh tak i nak book you untuk underwater photoshoot? i nak buat ala-ala ANTM season 2 challenge itu...

hazel said...

olpicture, kalo nak book underwater photoshoot tu boleh jer... tapi kena book sekali tiket kapal terbang and penginapan di Tanjung Jara Beach Resort... "pack up your things girl... you're going to Kuala Terengganu!!!"

Olpicture said...

kalau ada planning betul! i sanggup ke terengganu!

ps: i had bad experience ngan camera Olympus. kan i ni ada jinx ngan electronic item...

sabrina said...

bole tak i nak jadik caridee antm jugak? i pun nak jerit-jerit happy masa ko ckp "pack ur things we are leaving for kuala terengganu".

p/s:hazel, aku link blog ko kat aku...