Sunday, January 24, 2010

Shop Shop Shoes!!! (Part 2)

Masa acara bertawaf di Kota London... Akak jumpe butik Aldo yang tengah buat sale kat Kilburn... Adakah akak akan membeli kasut lagi? Oh tidak mek tidak!!! Akhirnya akak tewas jua di ranjang...



Kena la beli kasut Aldo baru setaraf kalo nak berkawan dengan Pn. Maz Berkonsep Batik itteww... sebab dia pun pakai kasut Aldo also...


Murah skall kasut Aldo yang akak beli nie... ada sale... kalo biasa harga dia 70 pound... tapi akak dapat 49 pound sajorrkkk... 1 pound=RM5.70... so lebih kurang RM 280.00... kalo kat Malaysia x dapat uol...


Cantik x? Siapa nak pakai tu? Of course la shuben akak kan... huhuhu


Oleh sebab tergoda dengan ketampanan salesman nya... akak pun terpedaya membeli penyendal kasut nie... tapi murah la kalo nak dibandingkan apple to apple, cleavage to cleavage... 19 pound sajorkk


Hah nie yang akak paling suka... oleh sebab beli kasut yang cantik tu, u are entitled to buy a matching leather belt for 8 pound only... lebih kurang RM 45.00... wahh murah skall di dunia... and it's Aldo! Huhuhu suka la!!

4 comments:

a.z.z.a.y.d said...

oh aldo in US is soo cheap oso..esp during sale, mak jua tewas.beyonce pun pakai aldo uols!setaraf beyonce laa kak maria n kak maz batik..vassss

Kak Maria said...

Aina...

Uol saja aje x invite akak utk baca blog uol... perlukah nak berfilter2 bagai? takut ex-Boyfren baca kah?

a.z.z.a.y.d said...

eh nok kan mak ada invite aritu? sudah expired kah? hmm ni mesti sbb kak maria jarang baca pun blog mak kan...sbb tu expired! uuuuuuuuu sgt tau...nnt mak sned new invite kay...jgn marra aaa....

Kak M said...

menyampah la orang yang buat blog tapi x bagi orang baca... nak berinvite segala... cuba macam mak nie... x kisah pun sapa nak baca... baca la selagi mata ko x buta... nak komen pun komen la selagi tangan ko x lumpuh... kan?