Sunday, January 3, 2010

Sexless in The City of Mount Titlis

Selepas Bandar Engelberg, baru lah kita menuju ke Mount Titlis... Kak Maria memang la teruja sangat nak naik ke gunung nie maklum lah x pernah merasa saljah... saksikan lah pemandangan indah dari Swiss Alps di atas sana uol... breathless... memang rasa macam nak pergi lagi jer... kepada Cik Seri, jangan jeles naa sebab akak dapat main saljah dulu dari uol... nanti uol pegi dengan laki uol naa... bulan madah* kali ke-8



Nie la stesen cable car nak ke puncak Mount Titlis




Setiap cable car diletak bendera negara-negara di dunia... terharu bila dapat berselisih dengan cable car yg ada bendera Malaysia... terus akak teringat nasik lemak ayam goreng berempah... terus akak lapar uol time sejuk2 tu... hehehe


Dah sampai dah ke puncak Mount Titlis... tinggi skall 10,000 kaki... lazat uol... sejuk skall...


Saujana pemandangan Swiss Alps... indah nya!


Cantik sungguh pemandangan uol... sejuk skall saljah rupanya... terus akak teringat nak makan ABC and cendol... hahaha


Walaupun gunung ganang bersaljah cantik di sekeliling... Tapi rasanya inilah pemandangan paling indah kat sana... hehehe...

4 comments:

z.a.i.r.e.e.n said...

eeee jeles sekali tengok jalan2 kat europe ni tau!!!

Kak Maria said...

cik zaireen...

Singapore pun lebih kurang Europe jer uol... semua bangsa ada... so x yah la uol dtg Europe time2 macam nie... kat London now -6 degrees... nasib baik akak dah balik... huhuhu

z.a.i.r.e.e.n said...

singapore takde senowwwww...... and i love the beautiful architecture. singapore is too modern.. no soul, unlike in europe. rasa cam nak migrate je, tapi tak sanggup, sebab mahu berjasa kepada negara... chewah!

a.z.z.a.y.d said...

yeen..with snow i give u 3 months..longer than that, it'll piss you off!