Wednesday, January 6, 2010

Shop Shop Shoes!!! (Part1)

Hah orang cakap kalo kat London nie jangan lupa untuk membeli kasut Clarks... sebab murah sangat katanya... hah nak lagi murah merasa pergi dia punya factory outlet kat Kilburn... banyak skall kasut boleh gila dibuatnya... murah plak tu... merasa makan hati bagi peminat2 kasut... please remember that 1 pound = RM 5.70...

Murah uol... kat Malaysia pun x leh dapat kasut Clarks harga nie


Hah tu dia!!! Buy 1 pair, and get 2nd pair for 1 pound... sapa nak bagi uol kasut RM 5.70...

Banyak skall kasut semuanya Clarks... pencinta kasut harus gila bila datang sini

Orang putih pun meneru-neru membeli kasut like there's no tomorrow...

Adakah Kak Maria pulang dengan tangan kosong??? Oh tidak sama sekali uol...

Merasa beli kan kasut untuk adik Kak Maria... cantik skall akak suka

Yang nie pulak untuk shuben akak... akak suka two-tone tu

And last but not least... of course kasut untuk ratu... lovely red... suka laa... mati la akak pakai colour favorite Pn. Maz Berkonsep Batik... hehehe

4 comments:

Olpicture said...

Hampeh! i just bought Clarks shoes for a spanking RM331! ye lah... mana nak merasa pegi shopping2 kat London kan like some other people?

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...

Hmm kat Malaysia nie Clarks tu mahal skall kan... tapi kan London very the murah skall...

Eh bukan ke uol tour satu Europe haritu? Tidak kah singgah shopping2 di London? Akak nie ada barang yang x sampai lagi sebab overweight x dapat bawak naik flight... nasib baik ada member willing utk hantar naik kontena... huhuhu

a.z.z.a.y.d said...

Kak Maria dah check bebetul ke seme tu bukan kulit cik bab? Kat U Ass Eh ni pun kasut branded murah2, but kena careful..mak aritu sakan gumbira membeli kasut Chanel murah skall tapi last2 kena pulang sbb baru perasan liningnyer adalah kulit oink oink.kejisss sgt!

Nok nak kirim apa..mak kena balik Msia by Jan 4 2011 (mungkin bertolak from Boston to LAX awal aka around Xmas...kalau nak kirim brg kabor cecepat senang nak budget shopping this Summer/Fall b4 ship barang2 balik hoccay!..

Kak Maria said...

Cik Aina...

Tu la sapa suruh uol gatal pegi membelek kasut tu? kalo x kan dah selamat uol memakai kasut kulit oink oink... kalo kita tak tau, dimaafkan uol...

Lambat skall uol balik Malaysia... ingatkan kan kirim dvd Sex and The City Special Edition...