Thursday, January 21, 2010

JJCM-MB Tasty Kebab

Kat London nie jangan memilih makanan uol... kalo perut lapar, lepas tu nampak aje kedai halal, terus masuk jangan banyak tanya dah... x payah demand yang bukan-bukan... kalo nak makan sayur meranti masak lemak, ayam masak kicap atau sambal tempoyak dengan petai... pegi la Malaysia Hall yer... kat Kilburn nie x ada makanan gitu...

Tasty Kebab katanya... taste kah?


Makanan Arab gitteww... kebab and nasik briyani pun ada uol... merasa

Hah merasa akak mengorder nasik uol... makan dengan kambing panggang giteww... lazat uol... tapi kalo lagi pedas lagi kick... biasa la akak nie... perut 1Malaysia giteww

Hah yang nie shuben akak yang order... ayam goreng dengan fries... tetap la akak yang menghabiskan fries tu kan... oopss

Hah nak tau akak lapar ke tidak... saksikan lah kelicinan pinggan itteww... sedap sampai menjilat pinggan... boleh la makan lagi lepas nie... hehhee

2 comments:

Niz said...

Akhirnya! Ada juga segment JJCM MB nun di sana! Sangat menantikan update, ok. Hehehe! Eh Kak Maria tak balik M'sia lagi ke? Hmmmm...

Kak Maria said...

Niz...

Akak dah lama balik Malaysia bumi bertuah nie... cuma x berkesempatan jer nak mengupdate segala... ada macam2 acara di sana... nantikan la ye akak buat entry "Satu Persatu"... ibarat tajuk album Elly Mazlein giteww