Monday, July 28, 2008

Weekend Shopping!

Last Saturday, Hani MJ and I went to Berjaya Times Square to watch The X-Files: I Want To Believe (turned out to be The X-Files: I Want To Puke!!!)... cerita "macam gampang!!" (meminjam kata2 zizie jelit)... So we headed to Borders... and to our surprise, for the 1st time in the history of mankind... Borders Times Square is having a "make-over sale" (don't know what that supposed to mean)... and the rest is history... hehehe

Almost all audio cd dijual dengan diskaun 30%... or paling best sekali!!! Buy 1 free 1 (take 2 cds... and they'll give the cheapest one for free)... tapi tak banyak la cd best2 yang tinggal... maybe kitorang lambat tau pasal sale nie... or memang diorang simpan cd2 tu x bagi bargain... so I managed to find one Sheryl Crow's cd that I never had... "C'mon, C'mon"...

And yang free nyer (this is great!)... I found Carrie Underwood's "Some Heart" yang I x pernah ada lagi (walaupun minat giler kat Carrie nie...) hurmm this bargain is a heaven for cd collectors!!

And then I bumped into this coffe table book... about Audrey Hepburn (I nie memang minat Audrey Hepburn sejak lama dulu... (I mean sejak I mula pakai perfume Givenchy... which was about 10 years ago... ahakzz!!!)... buku nie lengkap dengan pictures and mementos from her life and career... so beli la... walaupun reganya boleh tahan gak... sebab the concept of shopping that i adopt is "kalau dah suka benda tu, beli jer... sebab kalau x beli, esok akan dtg balik ke tempat tu utk beli... and masa tu benda tu dah x ada... baru la nak menyesal"

Buku Audrey Hepburn tu lebih kurang sama macam one coffee table book that I already have in my collection, "Celine Dion: For Keeps"... buku nie pun lengkap dengan pictures and mementos from Celine's life and career... hmm wonderful! So the weekend shopping has been satisfying... instead of asyik beli baju jer... hehehe

3 comments:

PR Practitioner said...

wah grande skals gok bershopping membeli coffee table book segala. HEM tengah dok cari breakfast at tiffany tak jumap2. Uols ada?

hazel said...

Kak Pooh, uol mencari apa? DVD ke or books on Breakfast At Tiffany's? hem x der...

Olpicture said...

i sampai skarang simpan audrey's picture yang bluetooth dulu tu... as much as i love her iconic up-do and her dresses in B'fast at Tiffany, i lagi suka Sabrina...